Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Προγνωστικά Παρασκευής 7/5

Το πρώτο Π/Σ/Κ μαζί...Εντάξει συγκινηθήκατε, πάμε στο ζουμί...
Παρασκευή.Αρχίζει και κινείται ποδοσφαιρικά η Ευρώπη.Πάμε άμεσα στις προβλέψεις μας...
Έρεμπρο - Κάλμαρ 1 Χ. Ισάξιες ομάδες με άμεσο στόχο την παραμονή στην Allsvenskan Premier Division. Ελαφρύ προβάδισμα η γηπεδούχος λόγω της κακής επίδοσης των φιλοξενούμενων μακρυά απ'την έδρα της στις πρώτες αγωνιστικές. Αποδόσεις 1.85 και 3.40 αντίστοιχα.

Πλήρης αγωνιστική για την Β Γαλλίας. Οι προβλέψεις, οι δικές μου και των άρτια εκπαιδευμένων συνεργατών μου είναι οι εξής:
α) Γκρενόμπλ - Εβιάν 2 Απόδοση 2.00. Η Εβιάν 5 αγωνιστικές πρίν το τέλος θέλει να εξασφαλίσει την άνοδο της.
β) Λε Μαν - Τουρ 1 Απόδοση 1.70 . Ντέρμπυ για την διεκδίκηση της 3ης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην άνοδο στην League 1.Η Λε Μαν έχει την έδρα και την παράδοση με το μέρος της.
γ)  Ντιζόν - Σατορού Χ Απόδοση 3.25.  Η Ντιζόν αν και βρίσκεται στην κορυφαία τριάδα του πρωταθλήματος δεν πείθει στην έδρα της ειδικά σε καλοστημένες αμυντικά ομάδες όπως η Σατορού.
δ) Σενταν - Μετζ 1 Απόδοση 1.80. Η γηπεδούχος βρίσκεται στο κυνήγι της ανόδου με καλές προϋποθέσεις και η φετινή αδύναμη Μετζ δύσκολα θα την κόψει τον δρόμο.
ε) Χάβρη - Τρουά 2-3 Γκολ Απόδοση 1.70. Δυσκοίλιες ομάδες και οι δύο.

Μετά, το ντέρμπυ του Βελγίου Γκένκ - Άντερλεχτ.
Κάποτε καθήλωνε όλη την Ευρώπη ένα ματς της τρομερής Άντερλεχτ, τώρα καθηλώνει μπεκρήδες σε παμπ με δωρεάν μπύρα και κάνα δυό κολλημένους 65άριδες που πιστεύουν σε ανάσταση του βελγικού ποδοσφαίρου και την νίκη της Κύπρου στην Eurovision. Ας πάμε στο ζητούμενο. Αυτά τα ματς είναι βράσε ρύζι και ασ'τον πούστη να σφυρίζει αδιάφορα. Το φάσμα του σκορ είναι από 7-0 μέχρι 0-7 ανάλογα τις πρωινές φουσκοδενδριές των παιχτών.Το σύστημα που κυριαρχεί σ'αυτό το πρωτάθλημα είναι η γιούργια και αγαπημένη ιαχή των προπονητών το "ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ"...
Συνήθως το πιο ενδιαφέρον σε αυτά τα ματς είναι ο καντινιέρης - χοντογκάς που τον αναζητούν παθιασμένα οι θεατές. Βέβαια τώρα τελευταία συμβαίνουν και άλλα σπαρταριστά γεγονότα που έχουν σκεφτεί οι Team managers των βελγικών ομάδων για να τραβήξουν τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη...ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ!!!! Ω ναι καλά διαβάσατε. Είναι οι πρώτοι στον κόσμο σε προτάσεις γάμου κατα τη διάρκεια των αγώνων!!! (Ένθετη φωτό)







Μετά από αυτήν την μικρούλα παρένθεση ήρθε η ώρα για την πολυπόθητη πρόβλεψη μας.
Τα 2-3 γκόλ με απόδοση 1.70 είναι το ιδανικό μιάς και το αποτέλεσμα προμηνύεται αμφίρροπο ως προς τον νικητή.  Ελαφρύ προβάδισμα στην Άντερλεχτ λόγω Φανέλας αλλά ως εκέι.





Τέλος ένα παιχνίδι απο Secunda Division.
Έλτσε - Αλκορκόν 1 Απόδοση 1.50. Μόνο η γηπεδούχος έχει κινητρο, την διεκδίκηση της ανόδου απέναντι στην Ποπκορν που έχει σωθεί άνετα και τριγυρνάει την Ιβηρική χερσόνησο για να προσφέρει θέαμα και 3 εύκολους βαθμους...

 Καλά κέρδη λοιπόν και η Παναγιά μαζί σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου