Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Καλό Σ/Κ λοιπόν τέκνα μου..

Κυρίες και κύριοι καλό σας μεσημέρι από την Harare της Zimbabwe. Στους 67 βαθμούς Κελσίου και σήμερα αλλά δεν πτοούμαστε φυσικά και είμαστε εδώ για να σας δώσουμε κάνα φράγκο να πάτε να κάνετε και εσείς καμιά ηλιοθεραπεία μπας και μου μοιάσετε στην ομορφάδα...
 
Ας αρχίσουμε γρήγορα- γρήγορα...
Σάββατο και ήρθε η μέρα να σηκώσει και η Σίτι καμιά κούπα, γιατί ο Sir-Trident έχει κάνει τους οπαδούς των μπλε emo!!! Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως ο τρισμέγιστος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ που είναι το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΜΟ  καθώς είναι και ΑΕΚ. Του ευχόμαστε ολόψυχα να δει 2 κούπες την ίδια σαιζόν και να ολοκληρώσει ένα παιδικό του όνειρο... Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ λοιπόν άσος έστω και δύσκολα με απόδοση 1.80, με δεύτερη επιλογή τα 2-3 γκολ με απόδοση 1.75. 
Συνεχίζουμε με Γερμανία και το ματς Κάϊζερσλαουτερν - Βέρντερ Βρέμης και με πρόβλεψη το σημείο 1 με απόδοση 1.95 και δεύτερη επιλογή το 4-6 γκολ με απόδοση 2.10. Ίδια ώρα, ίδια λίγκα και το ματς της Μάϊντζ - SANKT PAULI και πρόβλεψη για GG με απόδοση 1.50.
Και για φινάλε κλείνουμε με το ντέρμπυ του Βελγίου Γάνδη - Γκένκ με δυνατό το σημείο 2 και απόδοση 2.00 και δεύτερη επιλογή το 2-3 γκολ με απόδοση 1.90.
Αυτά για τα σημερινά ματς, τρέξτε γρήγορα να τα προλάβετε πριν ο χαζο-ΟΠΑΠ αλλάξει αποδόσεις όπως την βολεύει...

*Για τα παιχνίδια της Κυριακής νεότερο ποστ σε λίγο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου