Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Σάββατο απόβραδο και ασετιλίνη... Προβλέψεις




Εδώ αρχίζει το πανηγύρι....


Πολλά και ενδιαφέροντα ματσάκια....


Κάθε λογής και κάθε βαλαντίου...

Ας τα πάρουμε με την σειρά. Αρχικά να σας πώ ότι πολλά ματς του κουπονιού δεν αξίζει να τ'ακουμπήσεις  γιατί πάνω από τις μισές αναμετρήσεις είναι άνευ κινήτρου και οι αποδόσεις είναι πλασματικές και σε πολλές περιπτώσεις και παγίδες. Κάπου εδώ έρχεται ο Dr Abebe Lelekua να σας διαλευκάνει το τοπίο... Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες και ακολουθήστε με σαν τον Μωυσή στη γη της επαγγελίας του στοιχήματος ....

Κάπου εδώ παύουν τα αστεία και αρχίζει η τέχνη των προβλέψεων. Είσαι έτοιμος να μεταλάβεις την γνώση; Εεεε; Ωραία. Ας αρχίσουμε...

Αρχή με Τσάμπιονσιπ, σπουδαία ματς σε θέμα αποδόσεων φυσικά γιατί από θέαμα είναι σαν να βλέπεις Γ' Πειραιά με μόγγολα.
Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής ειναι σαφώς το Κ.Π.Ρ. - Λιντς. Η  και μαθηματικά πρωταθλήτρια γηπεδούχος θα κάνει φιέστα με την Λίντς που ελπίζει σε ένα μικρό θαύμα για να προλάβει την ύστατη στιγμή τα μπαράζ ανόδου. Η πρόβλεψη μου γίνεται καθαρά με εμπειρικά κριτήρια και είναι τα 4-6 γκόλ με απόδοση 3.00.
Δεύτερο σπουδαίο ματς της αγωνιστικής είναι το Κρίσταλ Πάλας - Νότιγχαμ και το σημείο που προτείνω είναι σαφέστατα το 2 με απόδοση 1.85 αφού με διπλό κλειδώνει την συμμετοχή της η φιλοξενούμενη ομάδα στα μπαράζ ανόδου στην Premier League.


Πάμε στην γειτονιά μας τώρα. Στην Serie B ξεχωρίζουμε ένα ματς με στοιχηματικό ενδιαφέρον, το Πάντοβα - Άσκολι, η πρώτη παλεύει για τα μπαράζ ανόδου και η δεύτερη για να αποφύγει τα μπαράζ σωτηρίας...Παίζουν και κατενάτσιο εκεί ευκολάκι, αν παίζετε στο ίντερνετ under απο δω μέχρι το Μιλάνο, αν παίξετε στον ΟΠΑΠ, ο οποίος έχει προβλέψει και δεν εχει πλέον ειδικά στοιχήματα γιατί τους ξεβρακώναμε κάθε βδομάδα, προτείνουμε Χ με απόδοση 2.70. Η ισοπαλία αφήνει ζωντανές και τις 2 ομάδες στο κυνήγι των στόχων τους. Το 0-0 δε, μοιάζει τόσο σίγουρο όσο ότι η Τζούλια θα βγάλει νέα "αντιρατσιστική" τσόντα. Καταντάει βαρετό siniores....



Πάμε στα "σκληρά" αγόρια τώρα...Budala-liga.
Η Dortmund ακόμα παρτάρει και ειρωνεύεται την αγαπημένη ομάδα του bakin powder που τρώει την σκόνη της από την αρχή της σαιζόν.
Στο προκείμενο λοιπόν. Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Κολωνία, τραβά με να σε τραβώ είναι και οι δύο αλλά δίνουμε προβάδισμα στην Αϊντραχτ (απόδοση 1.90) γιατί είναι πολύ πιο σοβαρή όλη την σαιζόν και φυσικά καίγεται περισσότερο για την νίκη.Συνεχίζουμε με το διπλό στο ματς Σάλκε - Μαϊντζ με απόδοση 2.65 γιατί πέραν της κούρασης της γηπεδούχου, η Μάϊντζ είναι σαφώς πιο "ομάδα" και κρατάει στα πόδια της το ευρωπαϊκό εισητήριο. Κλείνουμε με το παιχνίδι Στουτγάρδη - Αννόβερο όπου σας δίνουμε 2 επιλογές. Σαν σημείο προτείνουμε το Χ με απόδοση 3.30 και στο ειδικό κομμάτι τα 4-6 γκόλ με απόδοση 2.30 καθώς είναι 2 έντονα επιθετικές ομάδες με άνεση στο σκοράρισμα και προβλήματα στην άμυνα. Για να κλείσω με την Γερμανία σας προειδοποιώ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ Η SANKT PAULI ΝΑ ΞΑΝΑΧΕΙ ΣΤΥΣΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (στο ποδοσφαιρο παντα)


Η συνέχεια στην Premier League με 4 σπουδαία ματς.
Άστον Βίλα - Γουϊγκαν  1 με απόδοση 1.75 . Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των ομάδων, αν και δεν είναι απόλυτα εμφανές στη βαθμολογία θα αποδειχθεί περίτρανα στο γήπεδο.
Μπόλτον - Σάντερλαντ 1 με απόδοση 1.75 . Η γηπεδούχος είναι η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς και η φιλοξενούμενη είναι αδιάφορη σαν τραγούδι του Ρέμου...
Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι over με απόδοση 1.80. Αμφίρροπο ματς απο την στιγμή που η Σίτι είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου εδώ και καιρό και με το εισητήριο του Champions League στην τσέπη, ενώ οι γηπεδούχοι δεν πολυκυνηγάνε κάποιο στόχο απλά διεκδικούν τις τελευταίες τους μαθηματικές ελπίδες για έξοδο στην ευρώπη. 
Κλείνουμε και με την Πρέμιερ Αγγλίας με το ματς Νιουκάστλ - Μπέρμιγχαμ 1 με απόδοση 1.85 καθώς και οι 2 αυτές ομάδες απλά θέλουν τους βαθμούς για να βγούν και μαθηματικά από τις υποψήφιες για φούντο ομάδες, αλλά με φαβορί την Νιούκαστλ λόγω έδρας και καλύτερου υλικού.

Συνεχίζω με 2 σοβαρές ποδοσφαιρικές χώρες μπας και ανοίξει το μάτι μας λιγάκι.

Ισπανία και Γαλλία. Η αρχή με την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και το παιχνίδι Θέλτα - Χιρόνα. Εύκολη νίκη των γηπεδούχων (1) με απόδοση 1.50, που θα ωθήσει την Θέλτα ξανά στα σαλόνια της Πριμέρα. Τα επόμενα παιχνίδια είναι απο το κορυφαίο πρωτάθλημα της υφηλίου.
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεβάντε. Εύκολος άσος (1) με απόδοση 1.45 για στανταράκι και 2-3 γκόλ με απόδοση 1.90 για πιο κιμπάρηδες παίχτες.
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλαγα, άλλο ένα έυκολο ματς για γηπεδούχο ομάδα (1) με απόδοση 1.50 επίσης για στανταράκι και για τους πιο μερακλήδες προτείνουμε τα 4-6 γκόλ με απόδοση 2.20.


Από το έτερο εντυπωσιακό πρωτάθλημα, το Γαλλικό έχω 2 καλά ματσάκια με σχετικά καλές αποδόσεις. Άρλ - Σεντ Ετιέν 2 στεγνό με απόδοση 1.70. Η ομάδα - περίγελος του γαλλικού πρωταθλήματος με βασιλιά καρνάβαλο τον Άγγελο Μπασινά (ζει αυτος ακόμα;;;) που έχει σκορπίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου σε όλους τους Γάλλους οπαδούς αντιμετωπίζει μία σχετικά σοβαρή ομάδα. 0-2 και αντίο ζωη. ΕΥΚΟΛΑ!!! Το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι για σήμερα είναι το Νανσί - Λιλ. Προτείνουμε δαγκωτό 2 με απόδοση 1.80 καθώς η Νανσί ετοιμάζει βαλίτσες για την Β εθνική και είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανακόψει την Λιλ απο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και θα ρισκάρω να προβλέψω και εδώ το 0-2 για τελικό αποτέλεσμα.


 ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ LADIES AND GENTLEMEN. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ......
                                                              Dr ABEBE LELEKUA

*Επόμενο πόστ Κυριακή μεσημεράκι...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου