Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Κυριακήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Όπως τόνισα και στον τίτλο ήρθε η ΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ..
Ναι, ΟΚ καλά καταλάβατε είμαι fan της συγκεκριμένης μέρας...Αλλά στα @@ μου η γνώμη σας...Για μένα είναι η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (φυσικά και όχι ένθετη φωτό)!!!!
Ελπίζω να ξυπνήσετε πρωί, να φάτε πρωινό, να πιείτε καφέ και να πάρετε τις προβλέψεις μου και να πάτε στο κοντινότερο πρακτορείο γιατί τα προτεινόμενα ματς ξεκινάνε από νωρίς το μεσημέρι.

Ωραία λοιπόν αφού φάγατε και κορδωθήκατε ελάτε να συμπληρώσουμε το παζλ της αγωνιστικής ημέρας.
Αρχίζουμε με Καμπιονάτο και το ματς της ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑΡΑΣ με την Μπολόνια και φυσικά προτείνουμε τον 1 γιατί η φιλοξενούμενη ομάδα είναι για την κατάρα του Αβεσσαλώμ και το 1.65 μοιάζει με δώρο του ΟΠΑΠ , γιατί εγώ θα το έβαζα 1.01... Δεύτερη επιλογή δεν βάζω γιατι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να χάσει η Μπολόνια!!!!
Εδώ πάμε στην ματσάρα της ημέρας με τον Άγιαξ να φιλοξενεί την πρωτοπόρο Τβέντε για τον τελικό του πρωταθλήματος...Άσος η επιλογή μου με απόδοση 1.85 και δεύτερη επιλογή το 4-6 γκόλ με 2.30 απόδοση...
Το επόμενο ματς είναι η μπόμπα της ημέρας με το Πάρμα-Γιουβέντους και πρόβλεψη τον 1 με απόδοση 3.25 και δεύτερη επιλογή τα 4-6 γκολ με απόδοση 2.40...
Next station Crete...ΟΦΗ- ΠΑΣ Γιάννενα!!! Take the egg and make the hairstylist, situation!!!! Ματσάρα. Ό,τι και να πω θα είναι λίγο άρα ας περάσω στο προκείμενο... Διπλό με απόδοση 3.70!!! Υπερβολικά υψηλή απόδοση από τα τσιράκια της Siemens αλλά καλή ευκαιρία για να πάρουμε σκάλπ κύριοι!!!!
Γαλλία και Αρλ - Τουλούζ. Χαχαχα Αρλ To Lose!!! Το λέει και μόνο του.. Διπλό και 1.75.

Και για να τελειώσουμε με το κουπόνι η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΤΣΑΡΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ κύριοι...



Boca Juniors - River Plate ... Τα λόγια περισσεύουν....


Δικιά μας πρόταση ο άσος με απόδοση 2.10 και 2-3 γκολ με 1.70 ...

Προσωπική ευχή η συντριβή της River και ας είναι καμιά 10ρια θέσεις πάνω από την Μπόκα!!!!



*3 μέρες δεν έγραψα γιατί ένα κόκκαλο έκατσε στο λαιμό μου. Γαμώ τα KFC...Όχι, κυριολεκτικά το εννοώ....



ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΚΥΡΙΟΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου