Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Άλλη μια Κυριακή κοντά σας...

Κυριακή λοιπόν...Ηλιόλουστη μέρα, παγωμένος φραπές, μεγάλο κουπόνι και λεφτά στην τσέπη από τα χθεσινά παιχνίδια...Τι άλλο θέλει κανείς; Καλά, μην αρχίσετε να λέτε για γυναίκες κλπ, γιατί ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!!! Οκ;

Πάμε σιγά σιγά στο θέμα μας. Τα περισσότερα πρωταθλήματα τελείωσαν ή έχουν κριθεί.Δυστυχώς υπάρχουν πολλά διαδικαστικά ματς, όμως υπάρχουν και μερικά ματς-φωτιά σε μερικά πρωταθλήματα, γιατί υπάρχουν αρκετά θέματα να εκκρεμούν, όπως τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και η σωτηρία.


Εκεί που σαστίζετε με το τι να παίξετε, εκεί ξεκινάει η δουλειά μας. Φυσικά θα διευκρινίσουμε για άλλη μια φορά ότι εμείς σας ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ διάφορα παιχνίδια και μαζί με τις προσωπικές σας προβλέψεις μπορείτε να φτιάξετε ένα κερδοφόρο κουπόνι.

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας λοιπόν με το ματς Νιουκάστλ - Γουές Μπρομ, και το σημείο 1 με απόδοση 1.85 και 4-6G με απόδοση 2.40. Συνεχίζουμε με πρέμιερσιπ και το Μπόλτον - Μάντσεστερ Σίτι. Προτείνω το 2 με απόδοση 1.55 και 2-3 G με απόδοση 1.90.
Περνάμε στην γειτονιά μας, την Ιταλία και το ματς Μπρέσια - Φιορεντίνα, προτείνουμε το 2 με απόδοση 2.25 και το Μπολόνια - Μπάρι, 1 με απόδοση 1.55.
Και για τέλος θα κλείσω με τις προτάσεις μου για τα δικά μας play-off.
Αρχικά για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Εδώ η παράδοση είναι με τα μπούνια υπέρ του βάζελου, αλλά η ψυχολογία υπέρ του μΠΑΟΚ. Φαβορί δίνεται ο βάζελος σε όλα τα κουπόνια και με πολύ μικρές αποδόσεις για τα δεδομένα. Εγώ πιστεύω σε νίκη της αλογοτροφής λόγω ότι παίζει το τελευταίο του χαρτί για τον αποκλεισμό στο γύρο των play off του champions' league. Γιατί μεταξύ μας, δεν πιστεύω να νομίζει κανείς, πλην της Κανέλλη και του Παναγιώτη Κολλημένου, ότι θα μπορέσει κάποια από τις 4 διεκδικήτριες να ξεπεράσουν τους 2 προκριματικούς γύρους με τα μεγαθήρια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και να πλασαριστούν στους ομίλους του champions' league. Όποιος το πιστεύει, παρακαλείται να πατήσει το Χ στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας και να πάρει κάνα ηρεμιστικό χάπι... Σαν πρώτο σημείο λοιπόν δίνω τον 1 με απόδοση 1.55 και για ρίσκο δίνω σαν τελικό αποτέλεσμα το 2-0 με απόδοση 6.00. Γκολ ο μΠΑΟΚ δεν βάζει ούτε με αίτηση στον Ο.Η.Ε. και θα κλειστεί πίσω, ενώ του λείπει ο καλύτερος μονομάχος - συγγνώμη λάθος- ποδοσφαιριστής, ο che των φτωχών, Pablo Garcia. Άρα;;; 2-0 και πάμε για το ντέρμπι της χρονιάς την Τετάρτη μεταξύ Παο-Αεκ...
Περνάμε και στο έτερο ματς του μίνι ομίλου μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΚ. Ο Μπέος περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τους κυπελλούχους Ελλάδος (αχαχαχαχαχαχα), και θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για να τους στερήσει την πρώτη θέση που οδηγεί στον αποκλεισμό όπως προείπαμε. Το αεκ φαίνεται σε καλή κατάσταση αλλά με Μπάχα αντί του Μπλάνκο στην επίθεση μοιάζει με σφήκα χωρίς κεντρί. Δηλαδή απλά ενοχλητική, χωρίς επικινδυνότητα... Ο Βόλος απ'την άλλη, μοιάζει με μεθυσμένη πολιτεία και κάνει πάρτυ σε κάθε ματς. Όχι ότι γλεντάει κάθε αντίπαλο, αλλά ότι παίρνει σοβαρά το κάθε ματς, όσο σοβαρά παίρνει ο Μπέος την δικαιοσύνη... Παίζει με αντεπιθέσεις, έχει 2-3 ταλαντούχους παίχτες στα χαφ και τέλος. Μέχρι εκεί. Καπούτ. Προσωπικά βλέπω το ματς να κινείται μεταξύ Χ και run 'n gun. Θα συστήσω το Χ με απόδοση 3.20 και φυσικά το over με απόδοση 1.80. Όλα θα κριθούν από την απόδοση του καλύτερου παίχτη της αεκ φέτος, του Σάχα. Αν πνίξει κάνα γκολ κλείνει στον άσο, αν ξεκωλιαστέι πάλι τότε κλειδώνει το Χ και πάει προς το διπλό με καμιά κουτουλιά ή του Κολοσσού, μάλλον απ'την ταχυτητά του τον ονόμασαν έτσι, ή του Diop.


Αυτά λοιπόν για σήμερα παίδες. Ελπίζω να σας διαλεύκανα αρκετά με τα σημερινά ματς και εύχομαι να πάτε ταμείο για άλλη μια φορά.
Στο χέρι σας είναι....
Με εκτίμηση Dr Abebe Lelekua


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου