Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Συμπερασματα μερας Ι

Συμπερασματα μερας Ι


Τι να πω; Αυτα παθαινεις αν τρως κοτογυρο και οχι nuggets. Νο bones, no party ....


Περασε 1/4 ακα 25%... Γελανε οι τυχαρπαστοι και καθε ειδους γνωστοι και φιλοι... Ματι να το πω; Αλλα τελος παντων... Ας τα παρουμε αναλυτικα.
Α) Δανια. Βαρεμαρα, κρυο και 0-0. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;;; Μηπως ειχατε καλους τερματοφυλακες; Μηπως γρανιτενιες αμυνες;;; Κρατησε η Νορτσελαντ 0 στην αμυνα;;; Αυτα τα ερωτηματα ποιος θα μου τα λυσει; Συμπερασμα ΚΟΥΒΑΣ και καφες για να ξυπνησω απο την σαπιλα-ματς!

Β) Ντερμπυ με τα ολα του. 0-1 ημιχρονο. Ολα καλα. Λουκανικα στη σχαρα και μπυρα αφθονη...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΡΕ ΡΑΠΙΝΤ. Οσο και να σε σιχαινομαι σαν ομαδα, τετοια νιλα δεν το περιμενα να μου κανεις. Τι στο διαολο παθατε και σε 5 λεπτα σας εκανε η Ριντ (ποιος;η Ριντ.Τι ειν' τουτο;Ομαδα αναθεμα την) αλογα;;; 2-1 στο 85' και αντιο ζωη... Συμπερασμα ΚΟΥΒΑΣ και για να ξερασω!!!

Γ) Εδω τωρα τι να πω;;;; Παιζει κοτζαναμ Σελτικ με την ξαδερφη του Λοχνες την Ινβερνες μετριο με γαλα. Προβλεψη 4-6 γκολ. Πιθανοτερο το 0-4 κατ'εμε. Ημιχρονο 1-1. Λεω δεν μ@μιεται 2 παστελια θα τα κανει η Σελτικ. Και εδω ναι μεν το πιασαμε γιατι ηρθε 3-1 αλλα wtf εχασε η Σελτικ 3-1;;;;!!! Σαν να χανει ο Ολυμπιακος απο την Ανω Καρδιτσομαγουλα Warriors!!! Συμπερασμα πιασμενο αλλα ....

Δ) Ματς ημερας: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΑΛΚΕ . Ωραιο ματς. Πληροφοριες ενθεν κ ενθεν για 11αδες. Τα δευτερα στανταρ ελεγαν οι "αντικειμενικοι"...ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΡΕΕ ;;;; Μεχρι και ο Μιχαλακης Οουεν - Οκκας στον παγκο.... Απ'την αλλη ειχαμε μαζευτει να θαυμασουμε το ατι της Ναουσης, τον Αγγελο της καρδιας μας, το χρυσο μπουζουκι της Γερμανιας, τον νεο Καζαντζιδη αλλα θειαφι ο θυσαυρος... Προβλεψη 2-3 γκολ. 2-3 ηταν τα πιτογυρα μπρος μου, οχι το σκορ...4-1 τελικο.Παρτυ ο Σερ-μαστιχας με τον καραφλο φιλο του στον παγκο, κραξιμο απο τους συνδαιτυμόνες μου...Τι να πω;;;

Ολα χαλια, δεν καναμε καλη αρχη...Σας υποσχομαι καλυτερες προβλεψεις, αρκει να βοηθησει το κουπονι.
Αυριο επιστεφω δριμυτερος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου